29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Eylül 2017, Cumartesi 14:23

HIRSIZLIKTAN BIKTILAR MOBESE İSTİYORLAR

Karakuyu’da hırsızlık olayları son dönemlerde büyük ölçüde arttı. Özellikle geride bıraktığımız Temmuz ve Ağustos ayında çiftçilerin mahsulüne dadanan hırsızlar çiftçiyi adeta perişan hale getirdi.

Karakuyu’da hırsızlık olayları son dönemlerde büyük ölçüde arttı. Özellikle geride bıraktığımız Temmuz ve Ağustos ayında çiftçilerin mahsulüne dadanan hırsızlar çiftçiyi adeta perişan hale getirdi. Hasadı hırsızlar yapar hale gelince, çileden çıkan vatandaşlar artık bir önlem alınmasını istiyor. Hırsızların evlere de dadandığını ifade eden Karakuyu’lu vatandaşlar, mahallelerine mobesse kamerası takılmasını istiyor.

PROJENİN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORLAR

Köylere mobesse kamerası takılması aslında Torbalı Belediyesi’nin gündemindeydi. Ancak proje henüz tam olarak gerçekleşmediği için hırsızlar tespit edilemiyor. Torbalı’nın bir çok yerinde meydana gelen tarla hırsızlıklarının en çok görüldüğü Karakuyu’da vatandaşların artık hırsızlara tahammül edecek gücü kaldı. Karakuyulular, artık Karakuyu’nun kritik noktalarına mobesse takılmasını istiyor. HASAN DEMİR