25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Mayıs 2017, Perşembe 08:10

HIRSIZLAR KISKIVRAK YAKALANDI

Son zamanlarda bakkal dükkanlarının hedef alındığı hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez hırsızlar, amaçlarına ulaşamadan yakayı ele verdi.

Son zamanlarda bakkal dükkanlarının hedef alındığı hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez hırsızlar, amaçlarına ulaşamadan yakayı ele verdi. Dün sabaha karşı bir alışveriş marketine girmeye çalışan hırsızlar suçüstü enselenerek yakalandı. Markete girmeye çalışan bir kişi ve otomobil içinden ona gözcülük etmeye çalışan bir kişi yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanan iki kişi gözaltına alınarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

POLİSTEN KAÇAMADI

Muratbey Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayını, duyarlı bir mahalle sakini önledi. Mahalledeki markete hırsızların girmeye çalıştığını fark eden bir mahalle sakini, market sahibi Gıyasettin Dalcı’yı arayarak haber verdi. Dalcı, bir yandan dükkanına ulaşmak üzere harekete geçerken bir yandan da polise haber verdi. Markete girmeye çalışan kişi, yakalanacağını anlayınca bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Hızla olay yerine gelen polis ekipleri, durdurduğu araç içindeki hırsızı ve araç içindeki diğer şüpheliyi gözaltına aldı. HASAN DEMİR