24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

12 Ağustos 2017, Cumartesi 12:14

HERKES AÇMA SÖZÜ VERDİ AMA KAVŞAK KAPALI

Uzun süredir kapalı olan Bahçelievler Kavşağı’nın yeniden açılması için süren girişimler devam ediyor. Sürekli olarak sürücüler ve kurumlar tarafından kavşağın yeniden açılması için dilekçeler yazılıyor.

Uzun süredir kapalı olan Bahçelievler Kavşağı’nın yeniden açılması için süren girişimler devam ediyor. Sürekli olarak sürücüler ve kurumlar tarafından kavşağın yeniden açılması için dilekçeler yazılıyor, basına demeç veriliyor, siyasetçiler ziyaret edilerek ricalar ediliyor. Ancak, tüm çabalara rağmen, Bahçelievler Kavşağı açılmıyor. İlçemizin mensubu olan Milletvekili Atilla Kaya’da vatandaşların talebi sonucunda sorunun çözümü için Karayolları Bölge Müdürü ile görüşmüştü. Ancak aradan geçen süreye rağmen, kavşağın kapalı olması nedeniyle yaşanan mağduriyet sürüyor.

KAVŞAK HAZIR BLOKLARIN KALDIRILMASI BEKLENİYOR

Bahçelievler Kavşağı’nın kapalı olması nedeniyle Bahçelievler sakinleri, Ayrancılar’dan dolaşmak zorunda kalıyor. Bu durum, Ayrancılar Kavşağı’ndaki zaten sıkışık olan trafiği, daha da sıkışık hale getiriyor. Akşam saatlerinde Ayrancılar Kavşağı’nda yüzlerce metrelik kuyruk oluşuyor. Yine Bahçelievler Kavşağı’nın kapalı olması nedeniyle orayı dönüş için kullanamayan minibüsler, Bahçelievler’e yolcu indirmeye gidemiyor. Buda vatandaşlar için mağduriyet oluşturuyor. Vatandaşlar, yeri ve trafik ışıkları hazır olan kavşaktaki beton blokların kaldırılarak bir an önce açılmasını istiyor. HASAN DEMİR