29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Mayıs 2017, Cumartesi 08:23

HER ŞEY AYRANCILAR'IN ÇOCUKLARI İÇİN

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, verdiği sözü yerine getirdi. Ayrancılar çocuklarının sporla büyümesi için kurulan kulüp, üç dalda ücretsiz eğitim verecek.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, verdiği sözü yerine getirdi. Ayrancılar çocuklarının sporla büyümesi için kurulan kulüp, üç dalda ücretsiz eğitim verecek. Kulüp, Ayrancılar’ın gençleri ve çocukları için büyük bir projeyi hayata geçiriyor. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor yapıp sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamak ve yeteneklerine göre başarılı olabilecekleri spor dallarına yönlendirerek lisanslı birer sporcu olabilmeleri için ücretsiz spor okulları kurulacak. İsteyen her ol, Ayrancılarlı çocuk, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında eğitim alıp spor yapacak.

AYRANCILAR GSK MARKA OLUYOR

Tam bir yıl önce kurulan Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Ayrancılar halkının verdiği destek ile bir yılda önemli bir ilerleme kaydetti. Hızla kurumsallaşan kulübün sportif başarısı da dikkat çekiyor. 2. Amatör Lig’de mücadele eden Ayrancılar GSK, lider ve şampiyonluğa ulaşmak üzere. Üç branşta takımı olan kulübün tüm sporcuları Ayrancılar’lı. Şimdi ise kurslar ile öğrenciler ücretsiz eğitilecek. Gençler hem kötü alışkanlıklardan uzak duracak hem de spor eğitim alacak.

YALNIZCA ÇOCUKLARIMIZI DüŞÜNDÜK

 Spor okulu çalışmaları ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçladıklarını ifade eden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk. “Bu kulübü kurarken yalnızca Ayrancılar çocuklarının spor ile büyümesini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlamıştık. Ayrancılar halkı bu kulübe sahip çıktı. Bizde tüm çocuklarımıza sahip çıkmak için ücretsiz kurslar açıyoruz” dedi. HASAN DEMİR