23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Kasım 2017, Cuma 09:34

HEM EMEKLİ POLİS HEM MUHTAR HEM DE PAZARCI

Sağlık Muhtarı Veli Gözlek, muhtarlığın yanı sıra çiftçilik yapıyor. Sağlık'taki bahçesinde kendi elleriyle yetiştirdiği ıspanak ve turpları Perşembe günleri Tepeköy Pazarı'na getiren Gözlek, burada vatandaşlar tamamen organik sebze hizmeti veriyor.

Sağlık Muhtarı Veli Gözlek, muhtarlığın yanı sıra çiftçilik yapıyor. Sağlık'taki bahçesinde kendi elleriyle yetiştirdiği ıspanak ve turpları Perşembe günleri Tepeköy Pazarı'na getiren Gözlek, burada vatandaşlar tamamen organik sebze hizmeti veriyor. Başarlı bir muhtar olarak köyünün sorunlarıyla ilgilenen Gözlek, dürüst ve güler yüzlü esnaflığıyla da taktir kazanıyor.

AZİMLİ ÇALIŞKAN KİŞİLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Sağlık Muhtarı Veli Gözlek son derece duyarlı kişiliği ve Azimli yapısı ile dikkat çekiyor. Hayatını suçlulara mücadeleye adamış olan emekli polis Gözlek, polislikten emekli olduktan sonra memleketi olan Sağlık'a gelerek çiftçiliğe başladı. 20 yıldır kendi elleriyle sebze ve meyve yetiştiren Veli Gözlek, Perşembe günleri pazarcılık yapıyor. Kendisini köyünün sorunlarına adayan Gözlek, 2014 yılında muhtarlık seçimlerine de aday olarak bu görevi üstlendi. HASAN DEMİR