29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Ekim 2017, Çarşamba 17:50

HAYVAN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ KISKIVRAK YAKALANDI

Jandarma ekipleri devriye sırasında 59 plakalı mini panelvan tipi aracın mahalleler arasındaki hareketliliğinden şüphelenip aracı takibe aldı.

Jandarma ekipleri devriye sırasında 59 plakalı mini panelvan tipi aracın mahalleler arasındaki hareketliliğinden şüphelenip aracı takibe aldı. Jandarma ekipleri, takibe alınan aracın şoförünün arazide bir erkek şahsı bıraktığı ve bu şahsın ise köylülere ait arazide otlayan 2 adet büyükbaş hayvanı sürüden ayırarak başka bir araziye bağladığını gördü. 59 plakalı aracın şoförü araziye bıraktığı şahsın yanına geldi. 2 adet büyükbaş hayvanı araca bindirdikleri esnada takipte olan jandarma ekipleri baskın yaptı. Aracı kullanan Z.Y. isimli şahıs yakalanırken, diğer şüpheli şahıs araçtan atlayarak kaçmaya başladı. Ödemiş’te meydana gelen olayda İsminin A.C. olduğu belirlenen hırsız mahalle aralarında izini kaybettirmek isterken K.S. (55) isimli şahsın evine girip saklanmaya çalıştığı belirlendi. Alınan arama kararı ile K.S.’nin evinde arama yapan Ödemiş İlçe Jandarma ekipleri, kaçan şüpheli A.C.’yi yakaladı.

UYUŞTURUCU DA BULUNDU

Ayrıca evde yapılan aramada, bahçede boyları 3 metreyi bulan kenevir bitkisi ele geçirildi. K.S. isimli şahsa "uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, imal etmek" suçundan ayrıca işlem yapıldı. Hayvan hırsızlığı için kullanılan aracın yapılan sorgusunda ise çalıntı araç olduğu tespit edildi. Hayvan hırsızlığı şüphelileri Z.Y. ve A.C. ile şüpheli şahsın saklandığı evde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunduran K.S. gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.