27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Ekim 2017, Çarşamba 14:31

HAYIRSEVER VERDİ MUHTAR MAHALLEYE DAĞITTI

İsmini açıklamak istemeyen bir hayırsever, üç bin çift çocuk sandaletini yoksul halka dağıtmak isteyince, bu görev için Atatürk Mahalle Muhtarı Remzi Avcı gönüllü oldu.

İsmini açıklamak istemeyen bir hayırsever, üç bin çift çocuk sandaletini yoksul halka dağıtmak isteyince, bu görev için Atatürk Mahalle Muhtarı Remzi Avcı gönüllü oldu. Muhtar Avcı, tam üç bin çift çocuk sandaletini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı. Mahallesi’ne hizmet etmek için hiçbir fırsatı kaçırmayan Muhtar Remzi Avcı, ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip yardımın doğru yerlere gitmesini sağladığı gibi, bazı yardım kampanyalarında bizzat görev alıp elleri ile yardım malzemesi dağıtmaktan da çekinmiyor.

3 BİN ÇİFT DAĞITILDI

Tam üç bin çift sandaleti ihtiyaç sahibi ailelere dağıtan Atatürk Mahalle Muhtarı Remzi Avcı, bağışçının ismini saklı tuttuğunu söyledi. Avcı, “Bir hayırsever vatandaşımız bu yardımı yapmak istemiş. Müftülük aracılığıyla bana ulaşıp yardım edip etmeyeceğimi sordular. Bende memnuniyetle yardım edeceğimi söyledim. Allah kendisinden razı olsun” dedi. HASAN DEMİR