19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

13 Nisan 2017, Perşembe 18:42

HAYIR PLATRFORMU ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI

Torbalı Hayır Platformu, dün en yoğun çalışma günlerinden birini gerçekleşirdi. Egekent ve Cumhuriyet mahallelerinde pazaryeri esnafını ziyaret eden platform, daha sonra Çaybaşı, Eğerci, Şehitler, Arslanlar, Taşkesik ve Atatürk mahallelerini ziyaret etti

Torbalı Hayır Platformu, dün en yoğun çalışma günlerinden birini gerçekleşirdi. Egekent ve Cumhuriyet mahallelerinde pazaryeri esnafını ziyaret eden platform, daha sonra Çaybaşı, Eğerci, Şehitler, Arslanlar, Taşkesik ve Atatürk mahallelerini ziyaret etti. Platform üyeleri, her zamanki gibi bu mahallelerde de vatandaşların sevgisi ve ilgisi ile karşılandı. Gerçekleşen çalışmalar son derece verimli geçti. Kahvehanelerde toplantılar düzenleyen platform, akıllardaki tüm soruları giderdi. Torbalı’da zaten epey yüksek olan Hayır oyları, platform çalışmaları ile birlikte bir kez daha katlandı.

PLATFORM HAYIR OYLARINI KATLADI

Torbalı Hayır Platformu’nu dünkü çalışmalarına pazaryerleri ile başladı. Her iki pazaryerinde de esnafa ve alışveriş yapan esnafa yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Kararsız ya da fikri olmadığını belirten vatandaşlarla uzun süren sohbetler edildi. Yapılan ikna çalışmaları sonuç verdi. Torbalı’da zaten epey yüksek olan Hayır oyları, platform çalışmaları ile birlikte bir kez daha katlandı. Vatandaşların büyük çoğunluğunun hayır oyu vereceğini söylemesi ise platform üyelerini daha da umutlandırdı.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ TEK ADAM REJİMİNE BIRAKMAYACAĞIZ”

Platform daha sonra Çaybaşı, Eğerci, Şehitler, Arslanlar, Taşkesik’e ziyaret gerçekleştirdi. Platform, gittiği her yerde vatandaşların sevgisi ve coşkusu ile karşılandı. Yaşı küçük çocuklar bile Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri sallayarak cumhuriyete ve demokrasiye verdikleri önemi gösterdi. Platform adına konuşan Övünç Demir, “Atalarımızdan miras aldığımız demokrasi ve cumhuriyeti, çocuklarımıza miras bırakacağız. Çocuklarımızın özgür geleceğini, tek adam rejimine emanet etmeyeceğiz” dedi.

ATATÜRK MAHALLESİ’NDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Platformun son adresi Atatürk Mahallesi oldu. Atatürk Mahallesi’ndeki tüm dükkan ve kahvehaneler ziyaret edildi. Mahallede yaklaşık iki saat kalan platform üyeleri, burada da vatandaşların ilgisi ile karşılandı. Atatürk Mahallesi’nde hayır oyunun beklenenin çük üstünde olduğu görüldü. Ziyaret esnasında son derece renkli görüntüler yaşandı. Vatandaşlarla yapılan görüşmelerin ardından platform üyeleri çalışmalarını tamamladı. HASAN DEMİR