26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

30 Mart 2017, Perşembe 17:08

HAYIR PLATFORMU'NDAN PAZAR YERİ MESAİSİ

Torbalı Hayır Platformu Tepeköy Pazarı’nda çalışma gerçekleştirdi. Regaip Kandili nedeniyle pazar yeri esnafı ve pazarcıların Regaip Kandilini kutlayan Torbalı Hayır Platformu üyeleri, vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Platform üyelerinin pazar yeri ziyareti vatandaşlar ve esnafın büyük takdirini kazandı

Torbalı Hayır Platformu Tepeköy Pazarı’nda çalışma gerçekleştirdi. Regaip Kandili nedeniyle pazaryeri esnafı ve pazarcıların Regaip Kandilini kutlayan Torbalı Hayır Platformu üyeleri, vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Platform üyelerinin pazaryeri ziyareti vatandaşlar ve esnafın büyük takdirini kazandı. Platform üyeleri, esnaf ile bol bol sohbet etti. Platform çalışmalarının oldukça etkili ve renkli olduğunu vurgulayan esnaf, farklı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan kurumların ortak cephede buluşmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek çalışmalar için teşekkür etti.

TORBALI TEK ADAM HAYALİNİ SANDIĞA GÖMECEK

Torbalı Hayır Platformu’nun Tepeköy Pazarı’nda vatandaşların kandilini kutlayarak kandil simidi dağıtması, vatandaşlardan tam not aldı. Platform üyeleri, anayasa değişikliğine niçin hayır dediklerini anlatan broşürleri de esnaf ve vatandaşlara dağıttı. Kandil simidinden sonra broşürleri alan esnaf, ‘Ziyaret ve ticaret bir arada’ esprisi yaptı. Atatürk ve Cumhuriyet’e sahip çıkmak adına hayır oyu kullanacaklarını açıklayan vatandaşlar, getirilmeye çalışılan tek adam rejimini 16 Nisan’da sandığa gömme sözü verdi.

BAŞKAN PEKDAŞ BAŞARI DİLEDİ

Tepeköy Pazarı’nda vatandaşları ziyaret ederek Hayır çalışması yapan bir başka isim de Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’tı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, broşür dağıtıp esnafla sohbet ettiği sırada Torbalı Hayır Platformu üyeleri ile karşılaştı. Övünç Demir ile bir süre sohbet eden Başkan Pekdaş, Torbalı Hayır Platformu’ndan etkili bir oluşum olduğunu söyledi. Başkan Pekdaş, platforma çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarı diledi.

PLATFORM CUMHURİYETİ SEVEN VATANDAŞA UMUT OLDU

Platformun Tepeköy Pazarı ziyareti, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Hayır oyu vereceğini ifade eden vatandaşlar, platformun çalışmalarını gördüklerinde yalnız olmadıklarını gördüklerinden dolayı mutlu olduklarını söylediler. Platform adına açıklama yapan ADD Başkanı Emine Ece de esnaf ve vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gazetemize açıklama yapan Ece, “Platformumuzun çalışmaları, hayır oyu verecek olan vatandaşlarıma umut oldu. Toplumun her kesiminden ülkesine ve demokratik düzene sahip çıkan vatandaşlar, böyle bir birliktelikten dolayı mutlu oluyor. Bu çalışma bize gösterdi ki Torbalı’da açık ara farkla hayır oyu çıkacak. Yani Torbalı, Atatürk’e, Cumhuriyete ve Demokrasi’ye sahip çıkacak” dedi. HASAN DEMİR