27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Nisan 2017, Cuma 10:11

HAYIR PLATFORMU KILIÇDAROĞLU'NA GİTTİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kaya Resort Otel de yaptığı toplantıya Torbalı Hayır Platformu’da da dahil oldu. Kılıçdaroğlu Torbalı Hayır Platformu’ndan Torbalı’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.Hayır Platformu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu özel olarak ilgilendi

Kemal Kılıçdaroğlu dün Balıkesir’den başlayan ziyaret gerçekleştirdi. Balıkesir’de çeşitli temaslar yaptı.Ardından İzmir’e geldi. Balçova’da Kaya Resort Otel de İzmir’in önde gelen pek çok ismiyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, odalar ve borsalar, kooperatifler ve diger iş dünyası ve meslek temsilcileri katılım gösterdi. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi'nin Torbalı'da önde gelen isimlerinden Övünç Demir de katıldı.

HAYIR PLATFORMU DA ORADAYDI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kaya Resort Otel de yaptığı toplantıya Torbalı Hayır Platformu’da da dahil oldu. Kılıçdaroğlu Torbalı Hayır Platformu’ndan Torbalı’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.Hayır Platformu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu özel olarak ilgilendi. Torbalı da Platformun çalışmaları hakkında bilgiler alan ve not alan Bozoğlu platformun çalışmalarını takdir ettiğini belirterek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.