19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Mart 2017, Salı 16:08

HAYIR İÇİN SAHAYA İNDİLER

Referandum çalışmalarına hız veren Halkların Demokratik Partisi Torbalı İlçe Örgütü, ev ziyaretlerine başladı. Torbalı’yı beş bölgeye ayıran ilçe yönetimi, oluşturduğu beş ayrı ekip ile her gün ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Referandum çalışmalarına hız veren Halkların Demokratik Partisi Torbalı İlçe Örgütü, ev ziyaretlerine başladı. Torbalı’yı beş bölgeye ayıran ilçe yönetimi, oluşturduğu beş ayrı ekip ile her gün ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Oluşturan heyetlerin hiç biri, parti logosu ve materyali kullanmıyor. Referandum konusunun siyasi değil, ülke geleceğiyle alakalı olduğu vurgulanarak anayasa değişikliği teklifine hayır oyu verilmesi isteniyor. Ziyaretler sırasında partili, partisiz ayrımı yapılmıyor. Torbalı’nın tüm mahallelerinde vatandaşlar ziyaret edilerek, anayasa değişiklik maddeleri anlatılarak vatandaşlardan hayır oyu kullanması isteniyor.

ÇALIŞMALAR REFERANDUMA KADAR SÜRECEK

Halkların Demokratik Partisi Torbalı İlçe Örgütü, referandum çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Partililer içindeki gönüllü kişilerden oluşan beş heyet, her akşam iş çıkışında kendi bölgelerindeki evleri tek tek ziyaret ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Eş Başkanı Gülcan Kızıldağ, “Bu referandum siyasi değil, ülke anayasası ile ilgili. Bu yüzden siyasi ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ediyoruz. Kendi partimizin bayrağını ve logosunu kullanmıyoruz. Vatandaşlarımıza bu referandumun önemini ve niçin hayır oyu kullanmaları gerektiğini anlatıyoruz. Çalışmalarımız referandum gününe kadar devam edecek” dedi. HASAN DEMİR