19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Şubat 2017, Cumartesi 08:34

HAYIR DEMENİN DAYANILMAZ AĞIRLIĞI

Hadi oradan yer miyiz.? Çocuk mu kandırıyorsunuz?

Siz de inanmıyorsunuz aslında söylediklerinize.

Bindiniz bir alamete gidiyorsunuz kıyamete benden söylemesi.

Şu an hangi yasa ve ya hangi kurum terörle mücadelenizi engelliyorsa, başkanlık seçiminden evet çıkarsa terör biter diyebiliyorsunuz?

Sayın Numan Bey, varsayalım engel bir durum var, halk oylamasından evet çıkarsa, başkan seçimi neden iki Bin On Dokuz da, terörü engellemek için daha kısa sürede yapmanız gerekmiyor mu?

Rejim, sistem tartışması da çok ilginç..

Bütün Rejimlerin uygulanma yapısına sistem desek yanlış olmaz sanırım.(Hukukçu olmadığım için sanırım dedim.)Sistemin uygulanmasına rejim, uygulayan kurumun adı da Devlettir. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunu ilan eden Meclis, parlamenter sistemi demokratik bulmuş uygulamaya koymuş. Ta ki günümüze kadar uygulana gelmiş.

Şimdi Halk oylamasına sunulacak pakette örneğin; Başkan yardımcılarını sadece Başkan seçecek. Vekilleri niye seçiyoruz o zaman? Üstelik sayısını da artırarak seçiyoruz. Sayın iktidar sahiplerine söylenilecek ,yazılacak o kadar çok şey var ki! İç ve dış siyaset uygulamalarınızda başarısız oldunuz..

Sözü Halka bırakma zamanı. Gerçi ,Ulaşım ücretsiz ve Devlet tarafından karşılanmalı diyenlerin terörist ilan edildiği iklim burası.

Bu arada Manisa’lı AKP’li siyasetçinin söyleminden çok korktuk(!!!!)

Sevgi ve saygıyla kalın.