26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Mart 2017, Salı 18:01

HATALI ŞERİT DEĞİŞTİREN ARAÇ KAZAYA YOL AÇTI

Bugün saat 15:00 sıralarında Torbalı – Kemalpaşa Karayolu’nda feci bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil kayarak şarampole yuvarlandı. Karayolundan yandaki araziye yuvarlanarak devrilen otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi.

Bugün saat 15:00 sıralarında Torbalı – Kemalpaşa Karayolu’nda feci bir kaza yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil kayarak şarampole yuvarlandı. Karayolundan yandaki araziye yuvarlanarak devrilen otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi. Araç içindeki iki kadın, hava yastıklarının açılmasına rağmen yaralandı. Sürücü Derya T. Ağır yaralanırken araç içinde bulunan Elem Ö. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Korkunç kaza, sürekli kazaların yaşandığı Turan Tezol Caddesi ile karayolunun kesiştiği noktada yaşandı. Torbalı istikametine doğru seyir halinde olan kadın sürücü, kavşağı geçtikten sonra henüz öğrenilemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, yoldan çıkarak yandaki araziye düştü. Elektrik direğine çarparak durabilen otomobil içindeki iki kadın yaralandı. Kazazedelerin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri AKS ekibi ile araçtan çıkarılan kazazedeler, ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Derya T.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAZAYA SEBEP OLAN ARAÇ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Görgü tanıkları tarafından, plakası belirlenemeyen bir aracın hatalı şerit değiştirme yaptığı ve Derya T’nin bu nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazaya neden olan ve olay yerinden kaçan araç her yerde aranıyor. Yaralı Derya T’nin kullandığı otomobil ise hurdaya döndü. HASAN DEMİR