26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

13 Ekim 2017, Cuma 09:30

HASTANEYE ATANAN DOÇENT DOKTOR GÖREVE BAŞLADI

Torbalı Devlet Hastanesi tarihinde bir ilk yaşandı. Yeni binasına geçtikten sonra personel ve cihaz sayısı hızla artan Torbalı Devlet Hastanesi'ne ilk kez bir doçent doktor atandı.

Torbalı Devlet Hastanesi tarihinde bir ilk yaşandı. Yeni binasına geçtikten sonra personel ve cihaz sayısı hızla artan Torbalı Devlet Hastanesi'ne ilk kez bir doçent doktor atandı. Doçent Doktor Makbule Kutlu Karadağ, Torbalılılara kardiyolog olarak hizmet verecek. Torbalı'ya ilk kez doçent unvanıyla atanan Makbule Kutlu Karadağ'ın göreve başlaması Torbalılıları çok sevindirdi.

TECRÜBELİ BİR HEKİM

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olan Karadağ, Ankara Üniversitesi'nde yüksek lisansını yaparak uzmanlığını aldıktan sonra Elazığ Devlet Hastanesi'ne atandı. Oradaki görev süresinin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atanan Karadağ, 2012'de doçent unvanını aldı. İlçemizde görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade edem Doç. Dr. Karadağ, hastalarına en iyi şekilde hizmet etmek istediğini ifade etti. HASAN DEMİR