29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Ağustos 2017, Perşembe 14:36

HASTANE AÇILDI NİHAYET ONA DA EL ATILDI

Şiddetli yağışlar sırasında her yıl su basan ve göle dönen Bayındır kavağı ve Torbalı Orman Fidanlık bölgesine yıllardır yapılmayan su kanalı, yeni hastane sayesinde yapıldı.

Şiddetli yağışlar sırasında her yıl su basan ve göle dönen Bayındır kavağı ve Torbalı Orman Fidanlık bölgesine yıllardır yapılmayan su kanalı, yeni hastane sayesinde yapıldı. Sel baskınlarını önleyecek olan su kanalı inşası, yeni hastane ile birlikte tamamlandı. Şiddetli yağışlar ile oluşan yoğun su artık bu su kanalına akacak ve sel baskınları son bulacak. Vatandaşlar ise basit bir çözüm ile sel baskınlarına son verecek olan bu kanalın daha önce açılmamasına tepkili.

FİDANLIK SU ALTINDA KALIYORDU

Geçtiğimiz yıllarda şiddetli yağışlar sırasında söz konusu yerde sel baskınları oluşmuş ve göle dönmüştü. Sanayi esnafını da mağdur eden sel baskınlarında en çok zarar gören ise Torbalı Orman Fidanlık Müdürlüğü olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda bir çok kez fidanlık alanlarını su basmış ve zarara yol açmıştı. Yeni hastane sayesinde fidanlık da sel baskınlarından kurtulmuş oldu. HASAN DEMİR