29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Şubat 2017, Perşembe 12:40

HANİFE - NİHAT DOĞAN KAVGASI HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Ünlü türkücü Nihat Doğan ile Hanife arasında yaşanan polemik karşılıklı atışmalarla gündeme düştü. Hanife’nin kendisinin yaptığı yoruma dönük olarak sarf ettiği sözlere tepki gösteren Nihat Doğan adeta ateş püskürdü.

Zuhal Topal’la İzdivaç programında yıllardır kısmetini bekleyen Torbalılı gelin adayı Hanife Ömrüm Gürdal, izdivaç programından geçen günlerde yazdığı son mektupla ayrılmıştı. Yayınlanan canlı yayın programında, yollarını ayırdığı Serkan’a mektup yazarak programa çıkmayan Hanife, Serkan’a mektubunda Serkan’a hala aşık olduğunu söyleyerek onunla aynı programda kalamayacağını yazmıştı. Gelişmeler bu şekilde seyrederken ünlü türkücü Nihat Doğan ile Hanife arasında yaşanan polemik gündeme düştü. Hanife’nin kendisinin yaptığı yoruma dönük olarak sarf ettiği sözlere tepki gösteren Nihat Doğan adeta ateş püskürdü.

NİHAT DOĞAN’DAN SERT SÖZLER

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Nihat Doğan, kendisini hedef alan ve "Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" diyen gelin adayı Hanife'ye "Çıkar başörtünü, giy mini eteğini" sözleriyle yanıt verdi

HANİFE KONUYU YARGIYA TAŞIYACAK

Konunun muhatabı Hanife, kısa bir süre sonra yaptığı bir açıklamayla Nihat Doğan’ı hakkındaki iddialardan ötürü mahkemeye vereceğini açıkladı. Hakkındaki eleştirilere Instagram hesabından “Beni incitmeye çalışan yorumlara üzülmüyorum” diyerek cevap verdi. Nihat Doğan’ın “çıkar başörütünü, giy mini eteğini” sözünü duyunca mahkemeye gideceğini yine Instagram hesabından açıkladı.