29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

3 Nisan 2017, Pazartesi 18:38

HALİT DALGIÇ KAZA GEÇİRDİ

Torbalı’nın önde gelen iş adamlarından ve Milliyetçi Hareket Partisinin geçmiş dönem milletvekili adayı olan Halit Dalgıç önceki akşam geç vakit kullandığı araçla kaza geçirdi. Kaza, Buca gişelerini Torbalı istikametinde geçtikten 2 km sonra gerçekleşti

Torbalı’nın önde gelen iş adamlarından ve Milliyetçi Hareket Partisinin geçmiş dönem milletvekili adayı olan Halit Dalgıç önceki akşam geç vakit kullandığı araçla kaza geçirdi. Kaza, Buca gişelerini Torbalı istikametinde geçtikten 2 km sonra gerçekleşti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Halit Dalgıç’ın kullandığı araç yoğun hasar gördü. Dalgıç, kazadan sonra Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazanın yoğun iş temposundan kaynaklı aşırı yorgunluk nedeniyle meydana gerçekleştiği belirtildi. Kalın ve ince bağırsaklarında darbeden kaynaklı hafif kanama olmasından dolayı bugün ameliyata alınan Halit Dalgıç’ın sağlık durumu iyi ancak tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutuluyor. Halit Dalgıç’ın geçirdiği trafik kazası başta mensubu olduğu MHP camiası olmak üzere tüm Torbalı’da üzüntü yarattı. Bizim Torbalı gazetesi ailesi olarak Halit Dalgıç’a ve Dalgıç ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.