26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Eylül 2017, Çarşamba 11:25

HALI SAHA ÇÜRÜYOR BELEDİYE NEREDE?

Naime’de bulunan halı saha bakımsızlıktan çürüyor. Bölgedeki gençlerin futbol oynaması için dönemin en modern standartlarında yapılan halı saha kaderine terkedildi.

Naime’de bulunan halı saha bakımsızlıktan çürüyor. Bölgedeki gençlerin futbol oynaması için dönemin en modern standartlarında yapılan halı saha kaderine terkedildi. Halı sahaya yıllardır bakım yapılmıyor. Kale direkleri sökülen halı sahanın telleri tamamen kopmuş durumda. Ancak buna rağmen halı sahanın kaliteli zemini hala ilk günkü gibi bakımlı durumda. Fakat kullanılmadığı için zeminde yakında çürüyecek. Naime, Tulum ve Subaşı’da gençler futbol oynayacak yer bulamazken bu saha bakımsızlıktan çürüyor. Bölge halkı Torbalı Belediyesi’nden bu sahaya bakım yapılarak vatandaşların kullanımına kazandırılmasını istiyor.

İKİ KALE KONULSA YETER

Halı sahanın çürümeye terkedildiği Naime ve çevresinde gençlerin futbol oynayabileceği hiçbir yer bulunmuyor. Tarım alanlarıyla kaplı olan ve dar sokaklara sahip olan Naime’de futbol oynanabilecek tek yer bu saha. Fakat bu saha da kaderine terkedilmiş durumda. Kaleleri olmadığı için futbol oynanamayan halı sahada, küçük çocuklar zaman zaman buldukları teneke kutuları top yerine kullanarak oyun oynuyor. HASAN DEMİR