27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Eylül 2017, Salı 08:50

HAFTADA 14 SAAT İNGİLİZCE ÖĞRENECEKLER

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, ve TTO 80. Yıl Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından pilot okul seçildi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, ve TTO 80. Yıl Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından pilot okul seçildi. İngilizce ağırlıklı eğitim verecek ortaokullar arasında pilot okul seçilen Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, ve TTO 80. Yıl Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı artık 5. sınıf öğrencilerine İngilizce ağırlıklı eğitim verecek. Uygulama kapsamında öğrenciler haftada 14 saat İngilizce eğitim alacak. Buda normal bir ortaokulda verilen haftalık İngilizce eğitiminin 3 katına tekabül ediyor. 600 ÖĞRENCİSİ VAR Dört yıl önce açılan ve geçen yıl yeni binasına taşınan Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu her yıl daha başarılı ve daha çok tercih edilen bir okul haline geliyor. Dört yıl önce 40 öğrenciyle eğitim hayatına başlayan okulun bu yıl 600 öğrencisi oldu. Okul, TEOG sınavlarında da başarı elde etmişti.

MÜDÜR KENDİ ÇOCUĞUNU KENDİ OKULUNA YAZDIRDI

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nun pilot okul seçildiğini ve haftada 14 saat eğitim vereceği bilgisini okul müdürü Atilla Işıkkaya, düzenlenen törende açıkladı. Okulun teknolojik araç gereç imkanları ile en iyi okullardan biri olduğunu ve başarı oranının yüksek olduğunu açıklayan okul müdürü Işıkkaya, kendi çocuğunu da bu okula kaydettirdiğini ifade etti. HASAN DEMİR