25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Ağustos 2017, Pazartesi 13:56

HACI MURAT SAHİPLERİ TORBALI'DA BULUŞTU

Türkiye'nin klasik otomobilleri arasında yer alan Murat 124 sahiplerinin oluşturduğu sosyal medya grubu, arabalarıyla Torbalı'da buluştu.

Türkiye'nin klasik otomobilleri arasında yer alan Murat 124 sahiplerinin oluşturduğu sosyal medya grubu, arabalarıyla Torbalı'da buluştu.Ayrancılar Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen 'Hacı Murat' buluşmasına 10 araba katıldı. Sahiplerinin yan yana dizdiği Murat 124'ler büyük ilgi gördü. Renkli, özellikli ve bakımlı Murat 124'leri görmek için parka gelen vatandaşlar, araçlarla fotoğraf çektirdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Sosyal medyada oluşturulan Murat 124 İzmir Grubu Başkanı Tolga Çalık şunları söyledi 'Hacı Murat' kendileri için bir tutku olduğunu anlatan Çalık, 'Çocukluğumdan beri gönül verdim, arabamı sıfırdan topladım, bununla yetinmeyip ikinci aracımı aldım. Ortalama masrafımız 15 bin lirayı buluyor. Farklı aksesuara göre bu rakam değişiyor 40- 50 bin lira fiyat biçen de oluyor.' diye konuştu. Çalık, arabasını ailesinin bir parçası gibi gördüğünü, onunla vakit geçirmeyi çok sevdiğini, yakınlarının da onu her gördüğünde arabasını sorduğunu aktardı.