23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ağustos 2017, Pazartesi 13:43

GÜNYÜZÜ

UNUTMADIK.

Onsekiz Yıl,İki Gün önce gece yarısıydı.Gölcük ve çevresinde kaybettiğimiz canlarımızı unutmadık.

SESİMİ DUYAN VAR MI? Sözü ile hala irkilir dururuz.Yine unutmuyoruz Soma'yı,Ermeneği. Fiyasko ile sonlanan, dolar ve euro'ya boykot ve işçi istihdamı için iş verenlerden işçi almaları seferberliği yerine, bizim asıl milli seferberliğimiz depreme dayanıklı konutlar yapma olmalı idi On Sekiz yıldır. Şimdiye kadar yapılan çalışmalar ise devede kulak misali, kaplumbağa hızı ile devam ediyor. İyi ve şirin insanlarımızı kaybetmeye davam ediyoruz. Nereye koyacağız,hangi hafızamızda saklayacağız şimdi biz Eren Bülbül çocuğumuzu.

Neden ve sonucu ne olursa olsun,nasıl kıyarsınız masumu, gül yüzlü, yaşanacak günleri olan, daha hayatının baharına bile gelmeden nasıl yok edersiniz? Kahrolası bu iklimde daha önce de gördük ya biz bebe, çocuk cinayetlerini. Aylan bebek gibi.

Torbalı CHP örgütünde,sözünü eğip bükmeden konuşan,kimseye minnet eylemeyen davranışları ile siyasi mücadele veren Meral Ulu yaşadığı sağlık sorunları sonucu hayatını kaybetti.Işıklar içinde uyumasını,yakınlarına ve CHP Torbalı İlçe örgütüne başsağlığı diliyorum.

Siz uymayın enerji bakanına, kulak asmayın söylediklerine, ümüğünü sıkmayın başkalarının. Sayın bakanın dediği gibi yaparsak, onlardan ne farkımız olacak bizim. Hoş bu ilk değil ya. İçişleri bakanı da devlet öç alır dememiş miydi? Devlet terörist değildir, hukuk ve yasalar ne söylerse devlet gibi onu yapar.

Güzel şeyler yazmak istiyorum şeytan üçgeni bu coğrafyada. Olası gibi de gözükmüyor içinde yaşadığımız ahval ve şeriat içinde.Gün yüzü dedim onun için. Gün,güneş demek. Güneş ışık demek, ışık aydınlık demek. Aydınlık barış,huzur,mutluluk demek.

ÇOCUKLARA KIYMAYIN EFENDİLER DİYEMİYECEĞİM. Çünkü siz! CANİSİNİZ,KATİLSİNİZ.