19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ağustos 2017, Pazartesi 14:10

GÜNLERDİR ELEKTRİK YOK SESİMİZİ DUYSUNLAR

Ödemiş'ten gazetemize ulaşan vatandaşlar yoğun elektrik kesintilerinden şikayet ettiler. Gazetemize sesimiz olun diyerek sorunu ileten diyen vatandaşlar 12 gündür elektrik sıkıntısı çektiklerini ifade ettiler.

Ödemiş'ten gazetemize ulaşan vatandaşlar yoğun elektrik kesintilerinden şikayet ettiler. Gazetemize sesimiz olun diyerek sorunu ileten diyen vatandaşlar 12 gündür elektrik sıkıntısı çektiklerini ifade ettiler. Ödemişli vatandaşlar adına gazetemize ulaşan Rıfat Dirik acil çözüm istediklerini ifade etti. Sadece akşamları kısıtlı saatte verilen elektrik yüzünden tarladaki mahsullerinin de zarar gördüğünü ifade eden vatandaşlar Bizim Torbalı vasıtasıyla ilgilere acil çözüm taleplerini ilettiler.

VATANDAŞ SESİNİ DUYURMAK İSTİYOR!

GDZ Elektrik’in tesis çalışması nedeniyle Karakova-Seyrekli-Demircili-İlkkurşun-Benzinlik-Üzümlü-Çamyayla-Dereuzunyer-Karadoğan-Derebebekler-Ortaköy-Köseler-Süleymanlar-Tosunlar-Suçıktı-Yeniköy-Yusufdere-Kerpiçlik-Şirinköy-Kayaköy mahallelerinde yoğun kesinti uygulanıyor. Elektrik kesik olduğu için suyun da akmadığı mahallelerde vatandaş ziraat ve hayvancılık yapmakta zorlanırken, kesintilerin daha ne kadar devam edeceği konusunda net bilgi bulunmamakta. Her gün 9 saat yaşanan elektrik kesintisi 20 mahallede yaşamı durdurma seviyesine gelirken, alt yapı çalışmalarının ne kadar daha devam edeceği konusunda bir açıklama gerçekleştirilmedi.