20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Politika

7 Şubat 2017, Salı 08:25

GÜLDOĞAN BBP İLÇE BAŞKANI OLDU

Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı kongreye gitti. Partide daha önce de ilçe başkanlığı yapmış olan Zülküfil Güldoğan, BBP'nin ilçe başkanlığına seçildi

 Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı kongreye gitti. Partide daha önce de ilçe başkanlığı yapmış olan Zülküfil Güldoğan, BBP'nin ilçe başkanlığına seçildi. Görevi 1 ay önce vekaleten devralan Güldoğan, gerçekleşen kongre ile görevin yeni sahibi oldu. Kongreye tek aday olarak katılan ve oyların tamamını alan Güldoğan, yönetim kurulu listesinde Serkan Bayram, Mustafa Keklik, Murat Öztekin, Muhittin Gülcan, Önder Bağırsakçılar, Ömer Elmastaş, Ali Akça ve Mustafa Aydoğar'a yer verdi. Partililerin ilgi gösterdiği kongrede birlik ve beraberlik duygusu hakimdi.

TEŞKİLATI CANLANDIRACAK

Gerçekleşen kongre sonrasında ilçe başkanlığına seçilen Güldoğan, yeniden göreve seçilmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Daha önce de ilçe başkanlığı yapmış olan Güldoğan, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını sürdürmek için mücadele edeceğini, partisi ve vatanı için canla başla çalışacağını söyledi.

"OY İÇİN FIRILDAK OLMAYIZ"

Başkanlığa seçilmesinin ardından konuşma yapan Güldoğan, "BBP olarak düsturumuz, şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi 'Bir anına bile hükmedemediğimiz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yoktur' Biz, nereden gelirse gelsin haksızlıklara, yalanlara, sahtekarlıklara muhalefetiz. Ülkemize ihanet edenlere düşmanız. Doğru sözü savunur, doğru işi kutlarız. Biz milliyetçiliği ayaklar altına alarak milleti bölenlerden değil, vatanına ihanet etmeyen herkesi bir görenlerdeniz. Biz liderimizi Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan değil, Allah'ın tüm emirlerine uyan bir kul olarak görürüz. Biz, ülkemizin menfaatine olan her icraatın yanında devletimizin hizmetindeyiz" dedi.