24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Politika

31 Mart 2017, Cuma 10:55

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET DİYELİM

Referanduma çeyrek kala çalışmalarına hız veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, önceki gün Karabağlar'daydı. Güne Karabağlar Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, Karabağlar Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı

Referanduma çeyrek kala çalışmalarına hız veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, önceki gün Karabağlar'daydı. Güne Karabağlar Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarla kahvaltı yaparak başlayan Kaya, Karabağlar Mobilyacılar ve Marangozlar Sitesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı. İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası yönetimi ile buluştu. Özgür Mahallesi'nde Erzurumlularla bir toplantı yapan Kaya, daha sonra Eski İzmir Caddesi'ne geçerek burada bulunan bir kahvehanede kalabalık bir gruba hitap etti. 

BİZ ÜLKEMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

 16 Nisan'da Türkiye'nin bekası, Türk milletinin birlik ve beraberliği için 'evet' denilmesi gerektiğini belirten Kaya, "Biz ülkemizi çok seviyoruz. Biz ülkemizin insanlarını çok seviyoruz. 780 bin kilometre vatan toprağında yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Şu unutulmamalıdır ki, Türkiye'nin mücadelesi, sadece 780 bin kilometrekare ile sınırlandırılamayacak kadar da büyüktür. Bu millet aziz bir millettir, bu millet tarihi şanla ve şerefle dolu olan büyük bir millettir. Dünyanın 34 ayrı devletinin sınırları içinde 78 şehitliği olan bir millet olma şerefini taşıyoruz. Bu başkasına nasip olmaz. Biz güçlü olmalıyız. Türkiye güçlü olursa, Adriyatik'ten Orta Asya'ya, Bahçesaray'dan Mogadişu'ya kadar tüm kardeşlerimiz güçlü olur. Bu iş parti meselesi değil, memleket meselesi, vatan meselesi. Hangi görüşe mensup olursanız olun, hangi siyasi partiye oy verirseniz verin, bu sefer güçlü Türkiye için 'evet' diyelim. Karşımızdaki cepheyi görüyorsunuz. Karşımızda, ülkemiz adım atamasın, devletimiz yerinde saysın, vatanımızda karışıklıklar olsun, Türkiye ilelebet koalisyonlara mahkum kalsın, ekonomik refah olmasın diyen bir cephe var. Bu cepheye karşı bir olmalıyız, beraber olmalıyız. Devletimizin birliği ve dirliği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, çocuklarımız, yarınlarımız ve istikrar için 'evet' demeliyiz" şeklinde konuştu.