20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Eylül 2017, Cuma 12:11

GÖZLER YENİ TTO ADAYI DALGIÇ’A ÇEVRİLDİ

Torbalı Ticaret Odası Başkanlığına aday olan Ahmet Dalgıç'ın adaylık açıklaması Torbalı Kamuoyunun gözünü Dalgıç'a çevirmesine yol açtı.

Torbalı Ticaret Odası Başkanlığına aday olan Ahmet Dalgıç'ın adaylık açıklaması Torbalı Kamuoyunun gözünü Dalgıç'a çevirmesine yol açtı.Küçük yaşlardan bu yana aktif ticaretin içerisinde olan Torbalı Ticaret Odası Başkan adayı Ahmet Dalgıç hayırsever kimliği ile de ön plana çıkıyor. Bugüne kadar kapısından hiç kimseyi eli boş çevirmeyen Dalgıç, ilçedeki sosyal sorumluluk projelerinin aranan isimlerinden O günden beri aktif bir şekilde ticaretin içerisinde yer alan başarılı işadamı başta inşaat ve inşaat malzemeleri olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösterdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiye ekmek kapısı açan Dalgıç, bugün ailesine ait 5 şirkette 100’den fazla kişiye istihdam sağlayan, Torbalı’nın önde gelen işadamlarından biri. Evli ve üç çocuk babası olan Dalgıç, iyi bir aile reisi olarak da karşımıza çıkıyor.

SOSYAL PROJELERİN BAŞINDA YER ALAN İSİM

Başarılı bir özgeçmişe sahip olan Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Dalgıç, sosyal sorumluluk projelerinde de önemli görevler üstlendi. 3 dönem hastane derneğinde görev alan başarılı işadamı, 3 yıl Torbalı Lisesi okul aile birliği başkanı, 3 yıl Anadolu lisesi okul aile birliği başkanı, 5 yıl Torbalıspor yöneticiliği, ve 2 dönem de Torbalı Ticaret Odası meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Dalgıç, Torbalı’da düzenlenen tüm yardım organizasyonlarında, sosyal projelerde, yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı. Her kesimle barışık olan Dalgıç, siyaset üstü birçok görev üstlendi.

TTO’DA TECRÜBELİ BİR İSİM

Torbalı Ticaret Odası’nda Muzaffer Sekban döneminde meclis üyeliği yapan Dalgıç, geçtiğimiz seçimlerde de meclis üyeliğine aday olmuş, Tarım grubundan seçime girerek kendi grubunda seçimi kazanmıştı. Diyalog Grubu o seçimde en büyük farkı Dalgıç’ın aday olduğu Tarım grubunda elde etmişti. Ahmet Dalgıç bu dönem ise İnşaat grubunda aday olacak. Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Dalgıç, seçimlerin yapılacağı 7 grubun tamamında iddialı olduklarını söyledi. HASAN DEMİR