25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

19 Mart 2018, Pazartesi 13:35

GÖNÜLLÜ KADINLAR PLATFORMU 18 MART İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Gönüllü Kadınlar Platformu Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle Ayrancılar’da etkinlik gerçekleştirdi. Ayrancılar Pazaryeri’nde Çanakkale şehitlerinin ruhu için hayır lokması döktüren gönüllü kadınlar, vatandaşlara lokma ikram etti.

Gönüllü Kadınlar Platformu Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle Ayrancılar’da etkinlik gerçekleştirdi. Ayrancılar Pazaryeri’nde Çanakkale şehitlerinin ruhu için hayır lokması döktüren gönüllü kadınlar, vatandaşlara lokma ikram etti. Vatandaşlarla Çanakkale zaferinin öneminin konuşulduğu etkinlikte Gönüllü Kadınlar Platformu ile vatandaşlar birlikte sohbet etti. Geçmişten günümüze vatan için can veren tüm şehitlerin ruhu için dualar edildi. Gönüllü Kadınlar Platformu’nun geniş katılım sağladığı etkinliğe, davetli olarak gelen CHP’li siyasetçi Övünç Demir’de destek verdi.

PAZARCI KADINLARDAN GÖNÜLLÜ KADINLARA İLGİ

Hayır lokması etkinliğinin ardından Gönüllü Kadınlar Platformu üyeleri pazaryeri esnafını ziyaret etti. Pazarcı kadınlarla tanışan gönüllü kadınlar, broşür dağıtarak platform hakkında bilgilendirme yaptı. Gönüllü Kadınlar Platformu’nun varlığı, vatandaşları memnun etti. Ziyaret esnasında platformda yer almak için talepte bulunan pazarcı kadınlar olduğu görüldü. Platform üyeleri daha sonra Alpkent Pazarı’na gelerek buradaki pazaryeri esnafını da ziyaret etti. HASAN DEMİR