8 Mayıs 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Mart 2017, Cuma 08:25

GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU OLDULAR

O Ses Türkiye programının yarı final performansları dün gece yayınlanan canlı yayın ile sergilendi. Sahneye final vizesi için çıkan Torbalılı Erdal ve Burak Toprak Kardeşler, yine son derece başarılı bir performans sergiledi. Ancak Toprak Kardeşler'in muhteşem performansı, final vizesi için yeterli olmadı.

O Ses Türkiye programının yarı final performansları dün gece yayınlanan canlı yayın ile sergilendi. Sahneye final vizesi için çıkan Torbalılı Erdal ve Burak Toprak Kardeşler, yine son derece başarılı bir performans sergiledi. Ancak Toprak Kardeşler'in muhteşem performansı, final vizesi için yeterli olmadı. Halktan gelen SMS oyları ile belirlenen finalistlerin arasına giremeyen Toprak Kardeşler, O Ses Türkiye programından elendi. Jüri üyesi Murat Boz'un takımındaki tek kişi olarak yarı finale yükselen Rap'çi kardeşler, Murat Boz'un şampiyonu olmuşlardı. İkilinin elenmesi, Tüm Torbalı'yı olduğu kadar Murat Boz'u da üzdü.

SANATLARINI İCRA ETMEYE DEVAM EDECEKLER

Daha önce Yeteneksiniz Türkiye programı ile ünlenen Toprak Kardeşler, bu yıl katıldıkları O Ses Türkiye programında tüm Türkiye'yi kendilerine hayran bırakmayı başardılar. Yarı finale kadar yükselmeyi başaran Toprak Kardeşler, dün gece sahnede 'Demedi deme' isimli şarkıyı söylediler. Her zamanki gibi müthiş bir performans sergileyen ikili, jüriden ve seyircilerden büyük alkış aldı. Finale kalamayan Toprak Kardeşler, sanatlarını icra etmeye devam edeceklerini ifade ettiler. Rap'çi kardeşlerin daha çıkarmış oldukları Siz bağırın isimli albüm, son derece beğenilmişti. HASAN DEMİR