20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Sağlık / Yaşam

30 Eylül 2017, Cumartesi 13:03

GÖKYÜZÜNDE UFO GÖRDÜM BİRİSİ YERE YAKLAŞTI

 

 14 ay önce evinin balkonundan UFO görüntüleyen ilkokul öğretmeni yine  karşısına  UFO çıktığını iddia etti. İsminin açıklanmasını istemeyen 53 yaşındaki öğretmen, "İki uzay gemisinden biri, alçaldıktan sonra hızla uzaklaştı. O kadar alçaldı ki pencerelerini gördüm" diye konuştu.

Otomobiliyle eşini havalimanına bıraktıktan sonra dönüşe geçtiğini belirten öğretmen Tire yolundan evinin olduğu Tire'ye doğru seyahat ettiği sırada havada büyük bir ışık gördüğünü belirtti.

"Gün ağarmaya başlamıştı. Bir tanesi alçalarak üzerimden geçti. Pencerelerini bile gördüm. Sonra üzerimden geçerek büyük bir hızla uzaklaştı. Olayın, Gani Çakır'ın deneyim yaşadığı yerde olması beni endişelendirdi" dedi. Tireli öğretmen, geçen yıl 8 Temmuz'da yaşadığı deneyimi ise şöyle dile getirmişti: "Uykum kaçtığı için balkonda kitap okumak istedim. Saat 02.30 civarında kuzeybatı yönünde bir UFO gördüm. Uçak olsaydı 1 saat boyunca havada asılı duramazdı."

TESADÜF OLAMAZ

2 yıl önce el feneriyle uzay gemisine selektör yapan, ardından da uzaylılar tarafından tehdit edildiği iddia eden Gani Çakır, "O zamanlar bana deli gözüyle bakmışlardı. Öğretmen hanımın da UFO'larla karşılaşması tesadüf olamaz. Yetkililer bu konuyu araştırsın" dedi.