19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Mayıs 2017, Cumartesi 14:12

GENÇ ELLER MESLEK FUARINA İMZA ATACAK

Torbalı’nın en aktif eğitim kurumu olan Torbalı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, dev bir fuar düzenlemeye hazırlanıyor.

Torbalı’nın en aktif eğitim kurumu olan Torbalı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, dev bir fuar düzenlemeye hazırlanıyor. Torbalı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi doğru meslek güvenli gelecek vizyonu ile mesleki eğitim fuarı düzenleyecek. Bölümlerin tanıtılacağı fuarda öğrenci ve öğretmenler, geleceğin mesleklerini ziyaretçilere anlatacak. İlk kez geçen yıl fuar düzenleyen okul, bu yıl ikinci fuarı düzenleyecek. Torbalı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından düzenlenecek fuar 16, 17 ve 18 Mayıs tarihlerinde okul kampüsünde gerçekleşecek.

ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ SERGİLENECEK

Düzenlenecek fuar ile ilgili bilgi veren Torbalı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Şimşek, “Torbalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okul kampüsümüzde Bilişim, Elektrik-Elektronik, Makine ve Metal bölümleri öğrencilerimizin yıl boyunca el emeği ürünleri sergilenecek 3 gün boyunca ortaokul öğrenci ve velilerinin ziyaretine açık olacak olan fuarda geleceğin mesleklerinden olan alanların tanıtımlarının yapılacak. Okulumuzda 80 öğretmen, 4 atölye, 22 derslik, spor salonu ve halı sahası ile öğrencilerin teknik, eğitsel ve sosyal ihtiyaçlarını gideren bir kurum olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem içinde yapımına başlanan 18 derslikli yeni binası ile de öğrenci mevcudunu artırmak için kolları sıvadık. Okulumuz yeni teknolojiler ve İZKA destekli projeleri ile de mesleki eğitimde yenileşiyor” dedi. HASAN DEMİR