29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Temmuz 2017, Perşembe 11:00

GEDİZ ELEKTRİK’TEN DOLANDIRICILARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Gediz Elektrik Şirketi’nin ismini kullanarak bazı vatandaşların kandırılmasıyla ilgili haberimizin ardından Gediz Elektrik tarafından gazetemize açıklama yapıldı.

Gediz Elektrik Şirketi’nin ismini kullanarak bazı vatandaşların kandırılmasıyla ilgili haberimizin ardından Gediz Elektrik tarafından gazetemize açıklama yapıldı. Gazetemizi telefonla arayan şirket yetkilileri, kendilerinin ismini kullanarak bir çok vatandaşın kandırıldığını ve vatandaşların bu duruma karşı dikkatli olması gerektiğini ifade ettiler. Gediz Elektrik resmi bir açıklama yaparken, vatandaşların bu gibi durumlarda telefon numarası ve internet sitesi üzerinden kendilerine ulaşmalarını istediler.

DOLANDIRICILARA İTİBAR ETMEYİN

Yapılan resmi açıklamada “Elektrik perakende satış hizmeti sunduğumuz İzmir, Manisa il ve ilçelerindeki müşterilerimizi telefonla arayan bazı kişilerin; Gediz Elektrik’ten aradıklarını ve elektrik faturalarında %30 oranında indirim yapacaklarını iddia ederek müşterilerimizin kişisel bilgilerini almaya çalıştıkları ve yine bu kapsamda 15-45 TL karşılığında adreslerine kargo veya kurye aracılığıyla bazı evrakları göndermeleri gerektiğini ifade ederek, müşterilerimizi dolandırmaya çalıştıkları tespit edilmiştir. Siz değerli müşterilerimizi bu kapsamda arayan kişi ve kuruluşların şirketimizle herhangi bir ilişkilerinin bulunmadığını belirtir; olası bir mağduriyetin yaşanmaması adına bu tür aldatıcı vaatlere itibar edilmemesini, şahsi bilgilerin paylaşılmamasını ve herhangi bir ödemenin yapılmamasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi. HASAN DEMİR