29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Mayıs 2017, Pazartesi 15:05

GAZETECİ KARADAŞ'IN ACI GÜNÜ

Torbalı’nın basın emekçilerinden Muhammed Karadaş, annesini kaybetti.

Torbalı’nın basın emekçilerinden Muhammed Karadaş, annesini kaybetti. 55 Yaşındaki kanser hastası Zenüre Karadaş, bugün sabaha karşı vefat etti. Kanser hastası olan ve uzun yıllar tedavi gören Zenure Karadaş, kansere daha fazla direnemeyerek Alpkent’teki evinde vefat etti. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Karadaş’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

SEVENLERİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Zenure Karadaş’ın cenaze namazı, bugün öğle namazının ardından Alpkent Camii’nde kılındı. Genç yaşta kansere yenik düşen Karadaş’ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Merhumenin naaşı, Alpkent Camii’ndeki cenaze namazının ardından Ayrancılar Mezarlığı’na defnedildi.

7 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

55 yaşında olan Zenure Karadaş, pençesine düştüğü kanser hastalığı nedeniyle 7 yıldır tedavi görüyordu. Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Karadaş, kansere daha fazla direnemedi. Bir süre önce evine getirilen Karadaş, evinde istirahat ederken dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı ve sabaha karşı vefat etti. HASAN DEMİR