25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Nisan 2017, Pazartesi 14:46

GAYRİMENKUL YATIRIMCISININ YENİ GÖZDESİ

İhracat rakamlarında 61 ili geride bırakan Torbalı , İZBAN'ın da devreye alınmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özelikle de gayrimenkul yatırımcıları, bölgede sık sık araştırmalar yaparak yatırımlarını bölgede yoğunlaştırdı.

İhracat rakamlarında 61 ili geride bırakan Torbalı , İZBAN'ın da devreye alınmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özelikle de gayrimenkul yatırımcıları, bölgede sık sık araştırmalar yaparak yatırımlarını bölgede yoğunlaştırdı. Bir şirketin gayrimenkul ve inşaat yatırım danışmanlığı genel müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı bölgesinin nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı olduğuna dikkat çekti.

BÜYÜK ARSA YATIRIMLARI YAPILIYOR

Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini belirten Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını söyledi. Şirket olarak son 6 yıl içinde gelişen il ve bölgelerde belirli tespit ve araştırmalarda bulunarak arsa yatırım projeleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Ali Hakan Karahalil, bunun en son örneğinin Ekim 2015'de yapımına başladıkları Torbalı arsa yatırım projeleri olduğunu kaydetti.