26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Mayıs 2017, Perşembe 09:24

GARİP BİR PLAKET HİKAYESİ

13 - Mayıs Cumartesi CHP Torbalı ilçe binasında İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapılmış. Cumhuriyet Halk Partisinin Tüzüğüyle belirlenen ve her ay yapılması gereken, kimlerin katılacağını da tüzük çerçevesinde belirlenen bu toplantılara bu güne kadar hiç çağrılmadım. Bunu geçiyorum. Çokta önemli değil çağrılıp çağrılmamam. Meşruluğunu kabul etmediğim bir ilçe başkanının organize ettiği toplantıya katılmam. Ancak beni üzen oraya İl Başkanı ve Milletvekilleri geliyor, sen ben bizim oğlana birşeyler anlatıyorlar. Daha da ilginçi İl başkanı, ilçe başkanı olan zata referandumda başarılı çalışmalarından dolayı plaket veriyor.

Haberi okuduğumda şöyle bir silkelendim. Allah Allah ben başka bir Torbalı da yaşıyorum diye. Güya başarılı çalışmışlar referandumda. Ya Allah için bir kaç milletvekilinin gelmesiyle özellikle Sn. Musa Çam'ın bir kaç kez gelip köyler, mahallelere gidildi. Onun dışında hiç bir yerleri kıpırdamadı. Her yerde o tu kaka dedikleri Hayır Platformu vardı. Hem de dolu dolu, diri diri vardı. Hayır Platformundakiler İlçemizin en ücra köy ve mahallerine gittiler, vatandaşlarımıza ' Hayır 'ı anlattılar. Ve Torbalı'da hayırın %62 çıkmasının sebebi onların Genel Başkan'ımızın gösterdiği tempoda yaptıkları bu çalışmalardır.

İl Başkanımız Asuman Ali Güven keşke 2 plaket yaptırsaydı da bir tanesini, bugün ismi TORBALI DAYANIŞMA PLATFORMU olan arkadaşlarımıza verseymiş. Ama ben şöyle tahmin ediyorum; mevcut ilçe başkanı R.İ.U.'ya referandumdaki çalışmalarından dolayı değil, bu güne kadar partiye yaptığı hizmetlerden dolayı da plaket vermiş olabilir.

İ............'ciğim, Belediye Başkanı olmadan önce 5.5 yıl şimdi 2 yıla yakın ilçe başkanlığı. 10 yıl Belediye Başkanlığı, kurultay delegeliği yaptın yeter artık (Genel Başkan'ımızın dediği gibi) yerini gençlere bırak ,partinin önü, gençlerin önü açılsın. Bu plaketi de sana onun için veriyorum demeğe getirmiştir İl Başkanı. Yani kamuoyunun sesine kulak ver Sn. R.İ.U .!!

 Dün ne kadar güzel kaleme almış Halis kardeşim.Eski çamlar diye. Kaybedilen 8 ilçe ve Genel Başkan'ımızın bu 8 ilçeye bakış açısını çok iyi anlatmış. Benim de acizane daha önce kader birliği yaptığım insana önerim ÇEKİL, ÇEKİL de pırıl pırıl çoşkulu, içinde parti sevgisi hiç sönmeyen, aydınlık yüzlü gençler, geçmişte bizlerin yaptıkları görevlere gelsinler. Bizler de ağabeylik yapalım. Bu gençler bizden gölge etmeyelim başka ihsan istemezler.

SAĞLICAKLA KALIN.