29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Haziran 2017, Cuma 15:55

GARAJDA MERAK UYANDIRAN HAREKETLİLİK

Bugün Torbalı Garajında flaş bir gelişme başlattı. Torbalı Belediyesi’nin yeni binasının yapılacağı mevcut Torbalı garajında yapılan çalışma merak uyandırdı.

Bugün Torbalı Garajında flaş bir gelişme başlattı. Torbalı Belediyesi’nin yeni binasının yapılacağı mevcut Torbalı garajında yapılan çalışma merak uyandırdı. Kepçeler tarafından kazı yapılarak yapılan çalışmalar garaj esnafında tedirginlik yarattı. Sabah saatlerinde başlatılan çalışma habersiz başlayınca yaşanan tedirginlik arttı.. Belediyeye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre çalışmanın zemin etüdü çalışması olduğu iddia edildi.

DÜKKANLAR NE OLACAK?

Daha önce Torbalı Belediyesi’nin yeni binasının mevcut garajın yerine yapılacağı açıklanmış ve garaj esnafından dükkanlarını boşaltmaları istenmişti. Mart ayında verilen süre dolmasına rağmen, dükkan sahipleri kendilerine yeni yer gösterilmediği için dükkanlarını boşaltmamıştı. Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma, bina yapımının ne zaman başlayacağı ve dükkanların akıbeti ile ilgili tartışmaların fitilini yeniden ateşledi. HASAN DEMİR