26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Haziran 2017, Perşembe 08:51

FUTBOLUN YORGUNLUĞUNU BASKET İLE ATIYOR

Başarılı teknik adam, zorlu geçen futbol sezonunun yorgunluğunu basketbol oynayarak geçiriyor. Ersen Turunç’un basketbol sahasındaki rakibi ise 9 yaşındaki kızı Ada Turunç. Baba – kız boş zamanlarını birlikte basketbol oynayarak geçiriyor.

Torbalıspor’un yardımcı antrenörü iken Atilla Özcan’ın görevi bırakması ile Play –Off karşılaşmalarında takımın başına geçen ve Torbalıspor’un şampiyon yaparak bir üst lige çıkaran Ersen Turunç, iyi bir futbol adamı olduğu kadar aynı zamanda iyi de bir basketbol oyuncusu. Başarılı teknik adam, zorlu geçen futbol sezonunun yorgunluğunu basketbol oynayarak geçiriyor. Ersen Turunç’un basketbol sahasındaki rakibi ise 9 yaşındaki kızı Ada Turunç. Baba – kız boş zamanlarını birlikte basketbol oynayarak geçiriyor. Başarılı teknik adamın basketbol maçı, çoğu zaman hayranlarının tezahüratları arasında geçiyor.

GELECEĞİN BASKETBOL YILDIZINI YETİŞTİRİYOR

Baba – kızın ortak özelliği, ikisinin de doğuştan sporcu olmaları. Ancak Baba Ersen Turunç, tercihini futboldan yana yaparken, Ada Turunç ise tam bir basketbol tutkunu. Küçük yaşına rağmen basketbola olan yeten ile dikkat çeken Ada Turunç, daha şimdiden gelecek vaat ediyor. Küçük kız basketbol antrenmanlarını ise futbolcu olan babası ile yapıyor. İkilinin teke tek basketbol maçları renkli görüntülere sahne oluyor.

ŞAMPİYON ERSEN

Baba Ersen Turunç’u ise Torbalı Şampiyon Ersen olarak tanıyor. Başarılı ve şampiyonluklarla dolu bir futbolculuk kariyerine sahip olan Ersen Turunç, futbolcu olarak mücadele ettiği Torbalıspor’da 2006 – 2007 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olmuş ve o yıl Torbalıspor 3. Lig’e yükselmişti. 10 yıl sonra aynı takımda teknik direktör yardımcısı iken bir anda takımın başına geçen Turunç, aldığı görevi başarıyla yerine getirerek Torbalıspor’u bir üst lige taşıdı. HASAN DEMİR