26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

29 Mayıs 2017, Pazartesi 08:40

FORBES GENÇLİK İLK SEKİZE GİRDİ

Maçın normal süresini berabere tamamlayan Torbalı’nın genç yıldızları, penaltı atışlarını 5 – 4 kaybederek elendi. Torbalı Forbes Gençlik Spor, yarı finale çıkamasa da ilk sekiz takım arasına girdi.

Ege Bölgesi şampiyonu olan Torbalı Forbes Gençlik Spor U 14 takımı, 16 takımla gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Hafta sonu gerçekleşen şampiyona da ilk turu 2 – 0’lık galibiyetle geçen Torbalı Forbes Spor, ikinci tur maçında ise 0 – 0 berabere kaldı. Maçın normal süresini berabere tamamlayan Torbalı’nın genç yıldızları, penaltı atışlarını 5 – 4 kaybederek elendi. Torbalı Forbes Gençlik Spor, yarı finale çıkamasa da ilk sekiz takım arasına girdi.

BİR GALİBİYET BİR BERABERLİKLE AYRILDI

Önce İzmir şampiyonu sonra Ege Bölgesi şampiyonu olan Torbalı Forbes Gençlik Spor, Türkiye şampiyonasında ilk maçında Bursa Arabayatağıspor’la eşleşti. Gerçekleşen zorlu maçta temsilcimiz sahada mükemmel bir futbol ortaya koydu. Rakibini 2 – 0 yenen genç yıldızlar, ilk sekiz takım arasına girerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçını İstanbul Albayrakspor ile oynayan temsilcimiz zorlu maçta berabere ayrıldı. Temsilcimiz çok güzel bir futbol oynamasına rağmen gol bulamayınca maç 0 – 0 bitti. Penaltılara giden maçta penaltıları 5 – 4 kaybeden temsilcimiz müsabakadan ayrıldı. HASAN DEMİR