29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

4 Mayıs 2017, Perşembe 17:02

FECİ KAZA CAN YAKTI

Sık sık kazaların yaşandığı fidanlık kavşağı olarak bilinen Alpkent’ten İzmir – Aydın Karayolu’na çıkışta yine feci bir kaza yaşandı.

Sık sık kazaların yaşandığı fidanlık kavşağı olarak bilinen Alpkent’ten İzmir – Aydın Karayolu’na çıkışta yine feci bir kaza yaşandı. Karayolunda ilerlemekte olan motosiklet ile kavşaktan karayoluna çıkan otomobil arasında gerçekleşen kaza neticesinde motosiklet sürücüsü yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle, çarpıştığı otomobilin camından içeri giren motosiklet sürücüsü Bora Özdemir, yüzünden yara aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Bora Özdemir burada tedavi altına alındı. Yüzünde doku kaybı olduğu öğrenilen Özdemir, Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

CAMA KAFASINI ÇARPTI

Talihsiz olay şu şekilde gerçekleşti. Bugün saat 14.00 sıralarında İzmir - Aydın Karayolunda hareket halinde olan 35 TNK 06 plakalı otomobil, seyir halinde iken fidanlık kavşağından karayoluna çıkmakta olan 48 NZ 994 plakalı otomobil ile çarpıştı. Dikkatsizlik sonucunda yaşanan kaza, talihsizlik ile birleşince felaket kaçınılmaz oldu. Motosikletin lastiği, otomobilin arka lastiğinin olduğu kısma sıkışarak kilitlendi. Motosiklet devrilmeyince sürücü motosikletten fırlayarak arabanın yan camına çarptı. Talihsiz sürücünün yardıma çevredeki vatandaşlar koştu. HASAN DEMİR