27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Mart 2017, Çarşamba 11:15

FECİ KAZA CAN ALDI

Torbalı güne korkunç bir kaza haberi ile uyandı. İzmir – Aydın Karayolu’nda gerçekleşen kaza da bir otomobil ile bir motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Gürkan Özkurt, çarpışmanın etkisiyle 60 metre sürüklendi.

Torbalı güne korkunç bir kaza haberi ile uyandı. İzmir – Aydın Karayolu’nda gerçekleşen kaza da bir otomobil ile bir motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Gürkan Özkurt, çarpışmanın etkisiyle 60 metre sürüklendi. Kafasındaki kaskı parçalanan Gürkan Özkurt, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil Sürücüsü S.O. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

YOĞUN SİS VE TERS YÖN KAZA GETİRDİ

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Gürkan Özkan, henüz 39 yaşındaydı. Bir kişinin ölümü ile sonuçlanan talihsiz kaza, sabah saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre S.O. otomobili ile İzmir – Aydın karayolunun yanındaki yan yolda ters istikamette ilerliyordu. Motosiklet sürücüsü Gürkan Özkan ise aynı yolda Torbalı istikametine doğru ilerlemekteydi. Yoğun sis nedeniyle bir birlerini geç fark eden otomobil ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 60 metre sürüklenen Gürkan Özkurt, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. HASAN DEMİR