20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Spor

23 Mayıs 2017, Salı 08:56

FB DERNEĞİNDEN EZELİ RAKİPLERE TEŞEKKÜR

Taraftar kulüpleri Fenerbahçe’ye destek için kol kola yürüdü, Torbalı en güzel dostluk ve kardeşlik görüntülerinden birine sahne oldu.

Taraftar kulüpleri Fenerbahçe’ye destek için kol kola yürüdü, Torbalı en güzel dostluk ve kardeşlik görüntülerinden birine sahne oldu. Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Refik Erol, Torbalı Galatasaraylılar Derneği ve Torbalı Beşiktaşlılar Derneği üyelerine teşekkür etti. Fenerbahçe’nin basketbolda şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu Pazar günü, kortej yürüyüşü gerçekleştiren Fenerbahçelilere, destek için gelen Beşiktaşlılar ve Galatasaraylılar, aynı kortejde yürüyüp, maçı meydanda dev ekrandan beraber izledi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğa ulaşmasıyla da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarı hep birlikte kutlama yaptı. Üç rakip kulüp taraftarının kardeşlik çatısı altında birleşmesi Torbalı’dan tüm Türkiye’ye örnek oldu.

BU BERABERLİK HER ZAMAN SÜRMELİ

Fenerbahçe’nin basketbolda şampiyonlar ligi şampiyonu olmasının coşkusu Torbalı’da hala sürerken, taraftar derneklerinin kardeşlik çatısı altında birleşmesi de güne damga vurdu. Diğer derneklere teşekkür eden Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Refik Erol, “Sporu güzel kılan, tatlı rekabettir. Rekabet tatlı olursa, kardeşlik ve dostluk da olur. Fenerbahçe’nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu bu tarihi günde Galatasaraylı ve Beşiktaşlı kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Milli duygular ve kardeşçe hisler ile bize destek veren Torbalı Beşiktaşlılar Derneği ve Torbalı Galatasaraylılar Derneği üyelerine çok teşekkür ederim. Bu kutlu beraberliğin her zaman sürmesini diliyorum” dedi. HASAN DEMİR