26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Mayıs 2017, Salı 17:00

ESKİ KIRATÇILAR DÜĞÜNDE BULUŞTU

Torbalı’nın eski belediye başkanlarından Hasan Karatoklu, kızını evlendirdi. Karatoklu Ailesi’nin kızı Emeti ile Calip Ailesi’nin oğlu Sadık, Selçuk Hitit Otel’de gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Torbalı’nın eski belediye başkanlarından Hasan Karatoklu, kızını evlendirdi. Karatoklu Ailesi’nin kızı Emeti ile Calip Ailesi’nin oğlu Sadık, Selçuk Hitit Otel’de gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi. Selçuk’taki düğüne Torbalı’dan önemli isimler katıldı. Düğünde Kıratçılar bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

DOĞRU YOL'UN ESKİ AĞIR TOPLARI BİR ARADA

Düğüne davet edilenler arasında Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir, Doğruyol Partisi’nden Çaybaşı Belediye Başkanlığı yapan Nurettin Girgin, bir dönem Doğru Yol  Partisi'nde Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Demokrat Parti İlçe Yöneticisi Hulusi Tuna, Eski Meclis Üyesi Yıldıran Kaplan bir araya geldi. Doğruyol Partisi döneminde Torbalı Belediye Başkanı olan Hasan Karatoklu’nun davetine icabet eden eski Kıratçılar birlikte eski günleri yad etti. HASAN DEMİR