26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

7 Nisan 2017, Cuma 08:35

ERDOĞAN İZMİR'E GELİYOR

İzmir'de Çarşamba günü açılış ve temel atma törenlerine katılan Başbakan Binali Yıldırım, Pazar günü yeniden kente gelecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın saat 15.00'da yapacağı miting için Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda hazırlıklar başladı

İzmir'de Çarşamba günü açılış ve temel atma törenlerine katılan Başbakan Binali Yıldırım, Pazar günü yeniden kente gelecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın saat 15.00'da yapacağı miting için Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda hazırlıklar başladı.

HIZLI TEMPODA HAZIRLIK

Evet Platformu tarafından yapılan hazırlıklarda 40 metre genişliğinde 10 metre yüksekliğinde çelik konstrüksiyondan hazırlanan sahne, konuşmacıların yüzü Cumhuriyet Meydanı'na dönük olacak şekilde kuruluyor.Kordon'da alana bakan apartmanlar, 10x15 metre ebatlarındaki renkli meç kumaşlarla kaplanacak. Mitinge katılanlara su, şapka, Türk bayrağı ve 'evet' bayrağı dağıtılacak. Alan, zincir ve jumbo balonlarla süslenecek. Deniz üzerinde süslenmiş 300 tekne olacak. Alana 70 seyyar WC kurulacak.