26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Haziran 2017, Çarşamba 15:07

ENGELLİ SEVDA YATAĞINA KAVUŞTU

Torbalı'da , doğumundan iki gün sonra geçirdiği havale nedeniyle bedensel ve zihinsel engelli kalan 11 yaşındaki Sevda Torlup'a basında çıkan haberler sonucunda yardım eli uzatıldı.

Torbalı'da , doğumundan iki gün sonra geçirdiği havale nedeniyle bedensel ve zihinsel engelli kalan 11 yaşındaki Sevda Torlup'a basında çıkan haberler sonucunda yardım eli uzatıldı. Torlup'un ihtiyacı olan engelli yatağını alan bir hayırsever, diğer talebi engelli arabası için de siparişi verdi. Torbalı'nın kırsal Çırpı Mahallesi'nde oturan 35 yaşındaki Serap Torlup'un kızı Sevda Torlup, doğumdan 2 gün sonra ateşlenip, havale geçirdi. Hastanede tedavi görmesine rağmen, o günden sonraki yaşamına bedensel ve zihinsel engelli olarak devam etmek zorunda kaldı.

YARDIM İSTEDİLER

Çırpı Mahallesi'ndeki babasının evinin bahçesinde yaptırdıkları tek odalı evde çocuklarıyla yaşam mücadelesi veren Serap Torlup, yatağa bağımlı kızının her geçen gün gözünün önünde eriyip gittiğini anlattı. Kızının, bebek arabası benzeri engelli arabası ile hasta yatağına ihtiyacı olduğunu söyledi, yardım istedi.