20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Mart 2017, Salı 09:50

ELİT KUAFÖR’DEN YÜZ TEMİZLİĞİNDE SİYAH MASKE DEVRİ

Erkekler arasında son zamanlarda yaygınlığı artan yüz maskesi, neredeyse herkes tarafından kullanılır oldu. Ancak hangi marka ve hangi cins yüz maskesinin kullanılacağı çok önemli. Piyasada bir çok yüz maskesi çeşidi bulunuyor. Yeni çıkan siyah yüz maskesi, piyasada yaygın olan yeşil renkli yüz maskesinin tahtını elinden aldı.

Erkekler arasında son zamanlarda yaygınlığı artan yüz maskesi, neredeyse herkes tarafından kullanılır oldu. Ancak hangi marka ve hangi cins yüz maskesinin kullanılacağı çok önemli. Piyasada bir çok yüz maskesi çeşidi bulunuyor. Yeni çıkan siyah yüz maskesi, piyasada yaygın olan yeşil renkli yüz maskesinin tahtını elinden aldı. Çok daha etkili olan siyah maske, yüzdeki siyah noktaları temizleme ve gözenekleri açma konusunda çok daha etkili. Siyah maskeyi müşterilerinde kullanan Elit Erkek Kuaförü Sahibi Oktay Akan, siyah maskenin fark yarattığını söyledi. Siyah maskenin faydalarının öğrenilmesiyle tüm müşterilerin siyah maske istediğini ifade eden Alkan, maske uygulatan kişi sayısının iki katına çıktığını söyledi.

ÖNCELİK MÜŞTERİLERİMİZİN CİLT SAĞLIĞI VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜDÜR

Amaçlarının müşterilerine en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Elit Erkek Kuaförü Sahibi Oktay Alkan, “Müşterilerimizin cilt sağlığı ve dış görünüşü bizim için her şeyden önemlidir. Müşterilerimizi istedikleri dış görünüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Bunu yaparken en kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Siyah yüz maskesi diğerlerine oranla çok daha etkili olması nedeniyle kullanmaya başladık. Müşterilerimiz kısa sürede sonuç aldılar. Bu nedenle müşteri sayımızda da artış oldu. Maske yetiştiremez olduk. Kısa sürede tükeniyor” dedi. HASAN DEMİR