26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Kasım 2017, Çarşamba 09:09

EL ELE VERDİNİZ TORBALI’YI BİTİRDİNİZ

Sayın Torbalılılar CHP döneminde İZBAN araç üst geçitleri yaya üst geçitler ve ucube köprüleri bize miras bıraktılar. Hadi onlar iktidar belediyesi değildi, Torbalılı milletvekilimiz yoktu İzmir Milletvekilimiz başbakan değildi. Onlar yaptıramamışlar yaptıracak iktidar güçleri yokmuş. Ya siz iktidar belediyesi sizin mazeretiniz neydi? Devlet hastaneyi yaptı sahiplendiniz bari sahiplendiğiniz devlet hastanesinin temizliğini ve hijyen kalmasını koruyun hastaneyi bok götürüyor. Maşallah hastanemize bir yaya geçidi yaptınız tam bir 200.000 bin nüfuslu iktidar belediyesine yakışır bir geçit oldu.

YAZIKLAR OLSUN

900 metre alanda Gaziemir e 3 adet yürüyen merdiven yapılırken , koskoca Torbalı’da 250 yataklı hastane önüne yaptığınız yaya geçidine bakın. O yaşlı, hasta, yürümede zorluk çeken İnsanlar o dönme dolap yaya geçidini nasıl kullanıp sizlere nasıl bir dua edeceğini hiç düşündünüz mü? Tabiki düşünemezsiniz, çünkü siz yaptınız oldu. Torbalılıların nasıl düşündüğü sizin için önemli değil. Maşallah Sayın Büyükşehir Belediyesi’nin de yapmış olduğu Torbalı araç yaya geçidinin mazgallarını 15 gün oldu hala bitiremedi.

EY İKTİDAR! EY ANA MUHALEFET! EL ELE VERDİNİZ TORBALI’YI BİTİRDİNİZ. ELİNİZE SAGLIK DİYEREK, SİZİ TORBALI SECMENIYLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.