16 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Politika

7 Haziran 2017, Çarşamba 11:04

EĞİTİM SEN’DEN GREVDEKİ EMEKÇİLERE DESTEK

Grevdeki form ambalaj işçilerine hemen hemen her gün bölgedeki fabrikalardan ve işyerlerinden dayanışma ziyaretleri de gerçekleşiyor. İşçileri son olarak Eğitim Sen üyesi eğitim emekçileri ziyaret etti.

Grevdeki form ambalaj işçilerine hemen hemen her gün bölgedeki fabrikalardan ve işyerlerinden dayanışma ziyaretleri de gerçekleşiyor. İşçileri son olarak Eğitim Sen üyesi eğitim emekçileri ziyaret etti. Okuldaki mesailerinden çıkarak fabrika önüne gelen Eğitim Sen üyeleri, Form Mukavva işçilerinin yalnız olmadığını belirterek desteklerini ilettiler.

DESTEK AÇIKLAMASI

Eğitim Sen Torbalı Temsilcisi Nuri Önder, Eğitim Sen olarak Form işçilerinin mücadelelerini sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek "Biz, Form Mukavva işçileri ilk örgütlenmeye başladıklarında da buradaydık. Form işçileri kazanırsa Torbalı’daki diğer işçiler de kazanacaktır. Sizlerin mücadelesi bütün işçilerin mücadelesidir. Aynı zamanda bizim eğitim emekçilerinin mücadelesidir. Çünkü biz biliyoruz ki ailelerin yaşam standartları iyileştiğinde çocuklarının da eğitim başarısı yükselecektir. İşçiler haklarını kazanırsa kamu emekçilerine yönelik saldırılarda da geri adım atacaklardır." dedi. (Kaynak : Evrensel Gazetesi)