19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

11 Şubat 2017, Cumartesi 11:48

EGE TARMAK TORBALI’DA

İzmir’in en büyük tarım makinaları satış ve servis bayilerinden biri olan Ege Tarmak, Torbalı’ya şube açtı

İzmir’in en büyük tarım makinaları satış ve servis bayilerinden biri olan Ege Tarmak, Torbalı’ya şube açtı. Merkezi Gıda Çarşısı’nda olan Ege Tarmak, ikinci şubesini ilçemize açtı. Ege Tarmak, Torbalı’nın tek yetkili tamir servisi olarak halka hizmet verecek. Oktay Başkaranfilci tarafından ilçemize kazandırılan Ege Tarmak’ta tarım üreticilerinin aradığı her şeyi bulmak mümkün. Tüm tarım makinelerinin bulunduğu Ege Tarmak, Türkiye’nin lider markalarının da yetkili satış ve servis bayiliklerini yürütüyor.

LİDER MARKALARIN BAYİLİĞİNİ YÜRÜTÜYOR

Torbalı’ya tarım makinaları sektöründe yenilikler getiren Ege Tarmak, yerli ve yabancı zeytin silkme makineleri, su motorları, yem kırma makineleri, motorlu testere çeşitleri, çim biçme makineleri, süt soğutma makineleri gibi Torbalılı üreticilerin ihtiyacı olan her ürünü müşterilerini sunuyor. Ege Tarmak, Eko, Alpina, Husqvarna, Tiga, Zonan, Tulsan ve Kawazaki gibi lider markaların bayiliğini yürütüyor.

“EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Satılan ürünlerin servis bayiliğini de yürüttüklerini ifade eden Ege Tarmak Satış Sorumlusu Zekeriya Hançer, “Torbalılılara en iyi hizmeti vermek için şubemizi açtık. En kaliteli markalarla çalışıyor ve en uyun fiyatlarla ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Makineleri sattık bitti anlayışımız yok, sattığımız her ürünün servis bayiliğini de yürütüyoruz. Müşterilerimiz arızalanan makinelerini bize getirerek tamir ettirebilirler” dedi.