29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Spor

28 Mart 2017, Salı 09:05

EFSANE FUTBOLCU VALİDEN RİCACI OLDU

Geçtiğimiz gün ilçemize gelen Galatasaray’ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Torbalı’ya gençlik merkezi kurulması için İzmir Valisi Erol Ayyıldız’dan ricacı oldu. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan Torbalı’nın yılda 10 bin göç aldığını öğrenen Tanju Çolak, göç ile gelen gençler için spor kompleksi ve gençlik merkezi ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün ilçemize gelen Galatasaray’ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Torbalı’ya gençlik merkezi kurulması için İzmir Valisi Erol Ayyıldız’dan ricacı oldu. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan Torbalı’nın yılda 10 bin göç aldığını öğrenen Tanju Çolak, göç ile gelen gençler için spor kompleksi ve gençlik merkezi ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve Tanju Çolak’a talebi inceleyeceklerini ifade eden Vali Erol Ayyıldız, mümkün olması halinde Torbalı’ya büyük bir gençlik merkezi kazandırmak için çalışma başlatacaklarını söyledi.

VALİ DEĞERLENDİRECEKLEİNİ SÖYLEDİ

Torbalı için müjde sayılacak olay, Tanju Çolak’ın ilçemizi ziyareti sırasında yaşandı. Kendisine yoğun ilgi gösteren liseli gençler ile fotoğraf çektiren Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ile öğrenciler hakkında sohbet etti. Torbalı’nın yılda 10 bin göç aldığını ifade eden Tosun, öğrencileri spora teşfik etmeye çalıştıklarını ancak büyük bir gençlik ve spor merkezine ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Tosun’un talebini İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a ileten Çolak, validen Torbalı için gençlik ve spor merkezi istedi. Vali Ayyıldız ise talebi değerlendireceklerini söyledi. HASAN DEMİR