19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Mayıs 2017, Cumartesi 15:42

ECEL NAMAZ YOLUNDA YAKALADI

Tire’ye türbe ziyaretine gitmek için yola çıkan tur otobüsünde bulunan evli ve 2 çocuk annesi Seyfure Şeyma Yıldız, sabah namazı kılmak için verilen molada otobüsten inip camiye gitmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tire’ye türbe ziyaretine gitmek için yola çıkan tur otobüsünde bulunan evli ve 2 çocuk annesi Seyfure Şeyma Yıldız, sabah namazı kılmak için verilen molada otobüsten inip camiye gitmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yapan Seyfure Şeyma Yıldız (43), bayan arkadaşlarıyla birlikte cami ve türbe ziyaretlerinde bulunmak için Necati Sayar idaresindeki 31 PB 482 plakalı tur otobüsüyle yola çıktı.

CAMİYE GİDERKEN ARAÇ ÇARPTI

Güzergahları üzerinde bulunan dini mekanları ziyaret eden grup, Konya’da Mevlana hazretlerinin türbesini ziyaret ettikten sonra gece saatlerinde Tire'ye gitmek için yola devam etti. Grup sabah 05.10 sularında sabah namazı kılmak için mola verdi. Yanında 8 yaşındaki kızı olduğu için herkesten sonra araçtan inerek yolun karşısında bulunan camiye doğru yürüyen Seyfure Şeyma Yıldız, havanın henüz aydınlanmamış olması nedeniyle aracı fark etmedi. Ağır adımlarla camiye doğru yürüyen ve süratli olduğu belirlenen otomobil, iki çocuk annesine çarparak olay yerinden uzaklaştı.

KAZAYI KİMSE FARK ETMEDİ

Süratle ilerleyen aracın çarpmasıyla yaklaşık 30 metre sürüklenen talihsiz kadın kaza yerinde hayatını kaybederken namaz kılmak için camide bulunan arkadaşları ise olanlardan habersiz tur otobüsüne dönmek isterken acı manzarayla karşılaştı. Kardeşi Seyfure Şeyma Yıldız ile cami ve türbe ziyaretlerinde bulunmak için yola çıkan tur otobüsünde bulunan abla Şükran S., kazanın yaşandığı yerde gözyaşlarına boğuldu.