19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

6 Ağustos 2017, Pazar 13:57

DÜĞÜNÜNÜ BEKLERKEN ŞEHİT DÜŞTÜ

Şemdinli'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 26 yaşındaki özel harekat polisi Erhan Konuk şehit oldu, bir polis yaralandı..

Şemdinli'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 26 yaşındaki özel harekat polisi Erhan Konuk şehit oldu, bir polis yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma yaşandı. Çatışmada, özel harekat şubesinde görevli Erhan Konuk şehit oldu, bir polis yaralandı. Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyon sürüyor.

ADANA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki özel harekat polisi Erhan Konuk'un Adana'nın Pozantı ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı. Şehit Konuk'un ilçeye bağlı Zafer Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından acı haber verildi. Bu sırada rahatsızlanan baba Fehmi Konuk'a sağlık görevlileri müdahale etti. Acı haberi alan şehidin yakınları da baba evine gelerek taziyelerini iletirken, eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Konuk'un nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. "

HAYALLERİMİZ VARDI

 Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Kayahan'ın haberine göre; Şehidin babası kamyon şoförü Fehmi Konuk'un güçlükle ayakta durabildiği görüldü. Şehidin nişanlısı Görkem Nur Ayaz ise taziye evine geldiğinde "Hayallerimiz vardı. Erhan beni nasıl bıraktın? Nasıl aldılar seni benden. Allah'ım nasıl kıydılar ona. Sabır ver Allah'ım. 3 ay sabır edemiyorum bir ömür nasıl sabır edeceğim" diyerek gözyaşı döktü.

SON PAYLAŞIMI NİŞANLISI İLE FOTOĞRAFI

Şehit Konuk'un, sosyal paylaşım sitesinde son olarak nişanlısı ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Canıma can olanım" mesajını yazdığı görüldü.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 1 polis memurunun şehit olduğu çatışma ile ilgili Hakkari Valiliği açıklama yaptı. Valilik açıklaması şu şekilde: "6 Ağustos 2017 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Kilise Tepe Mevkii su deposu civarında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit olmuştur, 1 polis memuru ise hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı polis memurunun tedavisi sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde devam etmektedir. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."