19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

8 Şubat 2017, Çarşamba 09:03

DSP İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILACAK

Demokratik Sol Parti'nin bir süredir kurulamayan ilçe yönetimi meselesine Bekir Çetin el koydu. İzmir İl Başkan Vekili olarak atanan Torbalılı Bekir Çetin, ilçesinde biran evvel ilçe yönetiminin kurulması için düğmeye bastı

Demokratik Sol Parti'nin bir süredir kurulamayan ilçe yönetimi meselesine Bekir Çetin el koydu. İzmir İl Başkan Vekili olarak atanan Torbalılı Bekir Çetin, ilçesinde biran evvel ilçe yönetiminin kurulması için düğmeye bastı. Geçtiğimiz gün ilçedeki partililerle bir toplantı düzenleyen Çetin, ilçe başkanlığı görevini üstlenecek kişi konusunda partililerle uzlaştı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda ilçe başkanlığına atanacak olan kişi belirlendi. Ancak DSP Genel Merkezi tarafından onaylanıncaya kadar ismin gizli tutulacağı öğrenildi. İlçe başkanı olarak atanacak kişinin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

YEREL SEÇİMDE 6500 OY ALMIŞTI

Bir döneme damgasını vuran Demokratik Sol Parti, geçtiğimiz yerel seçimlerde Torbalı'da 6 bin 500 oy alarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Ancak böylesine önemli bir başarı elde eden partinin yaklaşık 6 aydır ilçe başkanı bulunmuyor. Altı aydır çözülemeyen sorun, DSP İzmir İl Başkan Vekili Bekir Çetin'in göreve gelmesiyle çözüldü.